LenteFair

De Lentefair Goudse Hout is op 22 april 2018, van 11.00 – 16.00 uur. Centraal informatie en vertrekpunt is de Goudse Manege aan de Goudse Houtsingel 101 in Gouda.  Ruim 30 organisaties presenteren zich daar met een marktkraam, workshops, excursies en andere activiteiten. Onder het motto Vier het Voorjaar werken deze organisaties samen om de beleving van de Goudse Hout te verrijken. In een serie berichten komen deze aanbieders op deze website voor het voetlicht, in de aanloop naar de Lentefair.

De berichten zijn:

Vier het Voorjaar in het Groen

Vier het Voorjaar en Kom in Beweging

Vier het Voorjaar met de Dieren

dit bericht is hier te lezen vanaf 31-3-2018

Vier het Voorjaar en Maak er Iets Moois van

dit bericht is hier te lezen vanaf 07-04-2018

Vier het Voorjaar in Goede Gezondheid

dit bericht is hier te lezen vanaf 14-04-2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *