Kiek de Goudse Hout en win

Foto: Gerda den Hollander

Doe mee aan de fotowedstrijd Goudse Hout 2018. Stuur jouw foto in uiterlijk 15 april 2018. Een deskundige jury kiest de mooiste foto’s en maakt de winnaars bekend op 22 april om 15.45 uur tijdens de LenteFair. De prijzen zijn ter beschikking gesteld door buurtwinkel MCD en de Vrienden van de Goudse Hout. 

Hierna staan de spelregels.

Spelregels fotowedstrijd Goudse Hout 2018

 1. Iedereen kan deelnemen.
 2. Uiterste inzend datum: 15 april 2018.
 3. Alleen foto’s genomen in en/of van de Goudse Hout worden beoordeeld.
 4. Alle foto’s inleveren in een passe-partout, of opgeplakt op dun materiaal. Het formaat van de foto’s is maximaal 40×50 cm.
 5. De fysieke foto’s kunnen als beschreven worden gestuurd naar: Fotowedstrijd Lentefair, p/a Goudse Manege, Goudse Houtsingel 101, 2805 HL Gouda. Bezorging op dit adres kan ook plaats vinden tijdens openingstijden (zie www.degoudsemanege.nl)
 6. Stuur van alle foto’s tevens een digitaal bestand als bijlage bij een e-mail naar: lentefairgoudsehout@gmail.com.
 7. Formaat 1920×1080 pixels (hoogte niet groter, dus staand 1080 hoog, vierkant 1080×1080).
 8. Geef elk bestand onder punt drie als naam: je achternaam + een 2-cijferig volgnummer (b.v. Broekman-01, Broekman-02 enz.). Zijn de bestanden te groot voor één mail, verdeel ze dan over meerdere mails, of gebruik de gratis verzending ineens via www.wetransfer.com naar hetzelfde mailadres. De prints worden beoordeeld, de digitale bestanden dienen bij de bespreking, zodat iedereen de foto’s goed kan zien.
 9. Meerdere foto’s binnen één passe-partout of op één onderlaag gelden als één foto, tenzij duidelijk sprake is van een serieverband. De maximale buitenmaat is 40×50 cm.
 10. Op de achterkant van de prints moet duidelijk de naam van de fotograaf staan; op de voorkant mag desgewenst een titel o.i.d. staan, maar géén naam van de fotograaf.
 11. We verwachten originele foto’s, geen gemanipuleerde.
 12. Inzending geeft de organisatie het recht de foto’s op de website www.goudsehout.nl te plaatsen (ovv naam maker van de foto) en aansluitend aan de Lentefair een maand ten toon te stellen in de Goudse manege.
 13. Een jury beslist welke de drie beste inzendingen zijn. Voor elk van die drie is een prijs beschikbaar.
 14. Het oordeel van de jury is beslissend. Over het oordeel wordt niet gecorrespondeerd.
 15. De jury maakt de prijswinnaars bekend op 22 april tussen 15.30 en 16.00 uur op de Lentefair 2018  die plaatsvindt op de Goudse Manege.
 16. De prijzen zijn ter beschikking gesteld door “mijn supermarkt MCD” (ter waarde van €100) en de “Vrienden van de Goudse Hout” (ter waardevan€50)
 17. Alle deelnemers ontvangen een email met de uitslag en de uitslagwordt gepubliceerd op www.goudsehout.nl/lentefair.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *