Maak uw wensen voor de Goudse Hout kenbaar!

Kom 29 juni van 13.00 tot 16.00 uur naar de informatiestand van Staatsbosbeheer. Die staat dan naast de Heemtuin Goudse Hout.

Maak daar uw wensen kenbaar voor het Goudse Hout

Staatsbosbeheer ontwikkelt namens Groenalliantie Midden-Holland nieuwe plannen om het Goudse Hout nog aantrekkelijker te maken voor bezoekers. U bent van harte uitgenodigd om deze te bekijken en uw wensen kenbaar te maken. Medewerkers van Staatsbosbeheer zijn daarvoor op zaterdag 29 juni van 13:00 uur tot 16:00 uur aanwezig in het Goudse Hout naast de Heemtuin.

Het gaat om het verbeteren van de padenstructuur en de beplanting van de bossages en graslanden. Daarnaast worden de parkeerplaats Achterwillensebocht en de entree Platteweg opnieuw ingericht. Deze plannen vormen een uitbreiding op de verbeteringen die deze zomer worden doorgevoerd met de realisatie van de speelplek en het ontmoetingsplein.

Ideeën delen

Het bestuur van Groenalliantie Midden-Holland heeft eind 2018 akkoord gegeven voor de uitwerking van deze plannen. Staatsbosbeheer heeft de eerste ideeën inmiddels bedacht en wil deze graag delen met de omgeving. Bewoners en bezoekers worden nadrukkelijk opgeroepen hun input te leveren en wensen kenbaar te maken. Belangenpartijen uit de omgeving worden via een aparte bijeenkomst gevraagd input te leveren.

Kwaliteitsimpuls

De nieuwe plannen maken onderdeel uit van de kwaliteitsimpuls Groenalliantie die ten doel heeft de recreatiegebieden in het Groene Hart aantrekkelijker te maken zodat recreanten er meer kunnen doen, beleven en zien. De provincie Zuid-Holland draagt financieel bij. Staatsbosbeheer is als beheerder verantwoordelijk voor de uitvoering van de werkzaamheden. Samenwerking vindt plaats met gemeenten, waterschappen, omwonenden en andere belanghebbenden uit de omgeving om projecten gezamenlijk te realiseren en/of te onderhouden. Kijk voor meer informatie over de kwaliteitsimpuls Groenalliantie en specifiek de projecten in het Goudse Hout opwww.kwaliteitsimpulsgroenalliantie.nl.


 
a

 1 reactie op “Maak uw wensen voor de Goudse Hout kenbaar!”

  1. het goudse hout wordt mooi, en ziet er nu de speeltuin is bijgekomen prachtig uit. Alleen mis ik nog iets een paar bankjes verspreid hier en daar zodat je van het mooie uitzicht kan genieten. en misschien een idee om paar keer per jaar een foodtruck daar te plaatsen zodat je kunt genieten van een hapje en een drankje , dit zo in de weekenden kunnen plaats vinden.
    zo kan een ieder genieten van een mooie plek lekker wandelen en genieten van een prachtig uitzicht.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *