Ballon uit water Heemtuin gevist…

Afgelopen week was er een oproep (hier te lezen) voor een boot om een ballon op te vissen. Deze lag als party restje middenin het water van de Heemtuin Goudse Hout. Nadat gisteren de voorzitter van de Vrienden Goudse Hout al zwemmend had gepoogd de ballon op te halen, was het vandaag de beurt aan de secretaris van de Heemtuin Goudse Hout met zijn boot. Op de fotoos zie je dat het nu wel is gelukt de ballon te verwijderen. Hopelijk blijven zulke feestjes met ballonnen vanaf nu weg uit de Goudse Hout. Wat we er ook wijzer van werden, is dat zwemmen tussen de algen en wieren niet zo simpel is als het lijkt. Met dank aan Sjaak Witteveen Voor de foto’s en het filmpje.

1 gedachte over “Ballon uit water Heemtuin gevist…”

  1. Sjaak Witteveen

    Ook de ijsvogel kan nu weer onbekommerd vissen. Hij/zij wordt de laatste tijd weer regelmatig waargenomen. Waarschijnlijk een jong, dat is uitgevlogen en door de ouders is verjaagd uit hun broedterritorium. Ze gaan dan zwerven. Wie weet volgend jaar een nest in onze zelfgemaakte ijsvogelwand.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *