Infoborden Goudse Hout geplaatst

previous arrow
next arrow
Slider
Deze week zijn de nieuwe infoborden geplaatst bij de hoofdingangen van de Goudse Hout. Robuuste palen dragen de  Cortenstalen lijsten. Daarin is het infobord gevat.
Zoals bekend is de voorzitter Vrienden Goudse Hout een liefhebber van bordjes (zie in Smultuin). De Groenalliantie heeft haar op deze manier op haar wenken bediend ;-). Volgens de werkers plaatsen zij deze weken in totaal 51 borden in alle gebieden van de Groenalliantie.
Wie goed oplet ziet dat de informatie op de borden vooral recreatie gericht is, in het westelijk deel van de Goudse Hout. Dat is voor natuurliefhebbers een hoopvol teken. Die bereiden met Staatsbosbeheer plannen voor om meer aandacht voor biodiversiteit te maken in de Goudse Hout. In navolging van sir David Attenborough is het motto “rewild de Goudse Hout”. Hoever dat komt zal de toekomstige serie Natuureducatieve borden in de Goudse Hout illustreren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *