Vrijwilligers bedankt door SBB

Dit weekend kregen de vrijwilligers van de werkgroep Natuurwaarden een kerstpakket van SBB. De vlindertellers, zuringstekers, idylle-hooiers, nestkast-vogelaars en natuurbeleidsmakers: alle achttien waren ze blij verrast met het streekpakket dat boswachter Kees Kool (zie foto) hen liet bezorgen. In dit tweede, door Corona lastige, jaar van de werkgroep leverde dat toch een vrolijke afsluiting op. Voor volgend jaar is de agenda van activiteiten alweer in voorbereiding. Vindt u het ook leuk vrijwilliger in het groen te zijn voor de Goudse Hout? Meld u dan aan bij de vrienden@goudsehout.nl of bij groen@achterwillens.eu

In de werkgroep Natuurwaarden werken De  Vrienden Goudse Hout samen met Staatsbosbeheer,  het IVN, de KNNV en bewonersvereniging Netwerk Achterwillens. Ook de Stichting Heemtuin Goudse Hout ondersteunt de werkzaamheden regelmatig.

Het logo van de werkgroep is een creatieve variatie op dat van de Vrienden van de Goudse Hout:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *