Kalender Goudse Hout 2021

De vrijwilligers van de Vrienden van de Goudse Hout gaan met Staatsbosbeheer in 2021 weer aan de slag. Op de kalender staan de vlindertelling, de nestkasten telling, het hooien van de idylles en de opnames van de vegetatie en de kwaliteit van de poelen. Ook wordt er op een paar data ridderzuring gestoken en de reuze springbalsemien uitgetrokken. In de werkgroep Natuurwaarden Goudse Hout werken deze ruim 20 vrijwilligers samen onder de gezamenlijk vlag van de Vrienden van de Goudse Hout, het KNNV, het IVN en het Netwerk Achterwillens.

Wilt u ook meedoen aan de vrijwilligers activiteiten? Er zijn zowel lichte als zwaardere werkzaamheden: neem contact op via groen@achterwillens.eu.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *