Cleanup Goudse Hout

Meestal is het een aantal hondenbezitters dat regelmatig de rommel uit de Goudse Hout mee naar de prullenbakken neemt. Maar vandaag, 30-01-2021, was het de groep Cleanup van Netwerk Achterwillens die door de Goudse Hout trok om rommel op te ruimen. De trofee van de dag, volgens coördinator Michael, was wel het gele badeendje: dat is nu ‘geruimd’. De werkgroep Natuurwaarden had het ook vorig jaar wel aangetroffen op de idylle naast het Ontmoetingsplein, maar het toen laten liggen omdat het zo’n schattig uitziend object was. Achterop het terrein van de Wielerbaan troffen de cleanuppers een openlucht workout-space aan: blijkbaar trainen hier jongelui hun spiergroepen, nu dat in de sportschool niet meer mogelijk is.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *