Fietspaden in Goudse Hout in mei slecht toegankelijk!

Staatsbosbeheer meldt ons het volgende.

Onlangs is het ophogen van het Kale Jonker pad en de aanleg van een half verhard pad aanbesteed. In dit werk worden ook de verzakte dammen en duikers opgeknapt. We willen dit nu zo snel mogelijk uitvoeren en dat niet in het drukke zomerseizoen doen. In dit contract worden ook paden in andere gebieden van de Groenalliantie aangepakt en die kunnen niet wachten tot het najaar.

Het speeleiland blijft bereikbaar voor voetgangers, dus ook mensen met de fiets aan de hand kunnen passeren. De werkzaamheden worden uitgevoerd door Van Ooijen Gouda en de planning ziet er in grote lijnen als volgt uit:

 

–          3 mei start werkzaamheden

–          3 mei tot 7 mei, frezen en afvoeren bestaande asfalt laag en opbreken fundering van fietspad

–          10 mei tot 21 mei, opnieuw aanbrengen fundering, half verhard pad aanbrengen, dammen en duikers herstellen

–          31 mei asfalteren

–          1 juni tot 3 juni, restwerkzaamheden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *