Urban Sportpark in de Goudse Hout

De Goudse freerunners hebben toestemming van de Groenalliantie om met Staatsbosbeheer een “Urban Sportpark” te realiseren. De aanleg van het Urban Sport Park wordt naar verwachting besloten in februari 2022. Vervolgens vindt de aanleg plaats medio 2022. Dat zal zijn  ten noordoosten van het Eldorado (de natuurspeelplaats), op de ganzenwei langs het Harlekijnpad. Op 23 november overlegde Staatsbosbeheer met de Vrienden van de Goudse Hout, vertegenwoordigers van Free Run Gouda, Calisthenics en Netwerk Achterwillens over het progamma van eisen. Als u klikt op programma van eisen en/of op het verslag van 23 november, dan leest u daar wat zij bespraken.

Hieronder het voorstel van Freerunning Gouda:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *